Математика, вопрос опубликован 16.03.2019 20:00 iae1512p0dn07

1).2/3 дині мають масу 2 кг.яка маса цілой дині? 2).у фермерському господарстві у двох великих клітках тримали кролів.в одній клітці було 12 дорослих кролів,а в другій 16 молодіх.для всіх кролів заготовили 140 кг моркви,порівну для
кожного.скільки кг моркви заготовили окремо для дорослих і скільки-для молодих кролі нужно решение с объяснением.!

Ответы
Ответ добавил: Гость

это ответы:

1)-245

2)282

3)147

4)169

5)312

: ): ): )

Ответ добавил: Гость

ответ:

60 км

пошаговое объяснение:

35 километров делим на 35 минут получаем что электричка проезжает

1 км за 1 минуту

в часе 60 минут, значит 60 умножаем на 1 получаем 60 минут

Ответ добавил: Гость

1) 2*3/2=3кг масса целой дыни

2) 12+16=28кролей всего

140/28=5кг моркови на одного кроля

5*12=60кг для взрослых

5*16=80кг для молодых    или 140-60=80кг

Больше вопросов по математике