Математика, вопрос опубликован 07.03.2019 19:22 alinkachehovska

Зі львова до києва курсом через житомир одночасно вилетіли два літаки. через годину одному літаку ще залишилось летіти до житомира 50 км. а другий уже був на відстані 65 км за житомиром. на скільки більше кілометрів пролетів
другий літак?

Ответы
Ответ добавил: Гость

лена сделала на 14-6=8 гирлянд больше, что соответствует 24 листам бумаги. значит, из на одну гирл. требуется 24: 8=3 листа. ваня затратил 3 х 6=

18 листов.

Ответ добавил: Гость

ответ:

а)19   б) 3 и -2

пошаговое объяснение:

-0.3х=-4.8-0.9

-0.3х=-5.7

х=19

2х-6+х(квадрат)-3х=0

х^2 -х-6=0

д=в^2-4ас= (-1)^2 -4х (-6)= 1+24=25

корень с д =5

х1= 1+5/2=3

х2=1-5/2=-2

Ответ добавил: Гость

50+65=115км больше пролетел второй самолет

Ответ добавил: Гость

другий літак пролетів більше на 50 + 65 = 115 км.

Больше вопросов по математике