Математика, вопрос опубликован 16.03.2019 20:30 viulka228

Відстань від дому до шеоли 1км300м. учень пройшов до школи 1 км за 1\3 год. на решту шляху в нього залишилось 3 хв. чи встигне учень своєчасно прийти до школи. якщо буде йти з тією самою швидкістю?

Ответы
Ответ добавил: Гость

это ответы:

1)-245

2)282

3)147

4)169

5)312

: ): ): )

Ответ добавил: Гость

16+12=28м,

28/14=2 м на один фартук,

16/2=8 - в первый день,

12/2=6 - во второй день

Ответ добавил: Гость

1)60: 3=20(хв)-пройшов 1км 2)1км-1000м 1000: 20=50(м/хв)-швидкість учня 3)1км300м-1300м 1300-1000=300(м)-залишилося пройти 4)300: 5=6(хв) відповідь: учень не встигне своєчасно прийти до школи,тому що йому потрібно 6 хвилин

Ответ добавил: Гость

1 км 300 м= 1300 м

1 км=1000 м

1/3 ч.=20 мин.

1) 1300-1000=300 (м) - осталось пройти

2) 1000: 20=50 (м/мин.) - скорость ученика

3) 50*3=150 (м)

150 м < 300 м

ответ: если будет идти с той же скоростью, то не успеет.

 

Больше вопросов по математике